Header Ads

Φθινοπώριασε... Τι ταινία να δούμε Σήμερα;

Όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει η αγαπημένη περίοδος όλων των cinefil ξεκινάει σιγά-σιγά ... 

Αυτές είναι οι ταινίες που πραγματικά αξίζει να δείτε... Χωρίς να χρειαστεί να χάνετε χρόνο ψάχνοντας για μια καλή ταινία!


1. Το Παιχνίδι του Χρήματος /  Μοney Monster -  Περιπέτεια, Θρίλερ 

 Υπόθεση: Ο Λι Γκέιτσ είναι ένας διάσημος  οικονομικός αναλυτής και τηλεπερσόνα. Η εκπομπή  του είναι εξαιρετικά δημοφιλής και επηρεάζει την  κοινή γνώμη στις μετοχές της Γουόλ Στριτ. Μετά  απο μια μετοχή-φούσκα που προωθεί με μανία  έρχεται αντιμέτωπος με έναν αγανακτισμένο νεαρό  επενδυτή που εισβάλλει οπλισμένος στο στούντιο  και τον κρατάει όμηρο σε απευθείας μετάδοση.

 Σχόλια: Πολιτικοκοινωνική ταινία που "σε κρατάει". Παρουσιάζει εξαιρετικά την αλλοτρίωση του ανθρώπου όταν  βάζει το χρήμα σαν την μία και απόλυτη αξία στην  ζωή. Δείχνει πολλές πτυχές της κοινωνικής και  προσωπικής ζωής των ανθρώπων. 
 Πρωταγωνιστές George Clooney & Julia Roberts  Τζάκ Ό Κόνελ. 

2. Όσα Φέρνει ο Χρόνος / About Τime - Ρομαντική Κομεντί 


Υπόθεση: O Τίμ ανακαλύπτει πως μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και έτσι με την συμπεριφόρα και τις πράξεις του να αλλάξει καταστάσεις του παρόντος. Αρχικά ξεκινάει με την επιθυμία να βρεί κοπέλα όμως τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο απο όσο φανταζόταν...



Σχόλια: Μια ρομαντική, πικάντικη και έξυπνη ιστορία αγάπης που σου δίνει το κάτι παραπάνω απο την τυπική ρομαντική κομεντί.

Ρέιτσελ Μακ Άνταμς αγαπημένη και ο συμπρωταγωνιστής της Ντόναλ Γκλίζον πολύ καλός. 

 Ιδανική ταινία για να δείς με το ταίρι σου.




3. ΖΩΟΥΠΟΛΗ / ZOOTOPIA - Tαινία Κινουμένων Σχεδίων 



Υπόθεση: Η μοντέρνα Ζωούπολη δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ' όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση και να συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Σχόλια: Διασκεδαστική πλοκή με περιπέτεια αλλά και γεμάτη νόημα. Σκηνές με έξυπνο χιούμορ που τις ξαναβλέπεις για να γελάς!
Extra αστεία η σκηνή με τον βραδύποδα στα "KEΠ" της Ζωούπολης και η σκηνή με τον μικροσκοπικό νονό της νύχτας.

4. How To Be Single - Κωμωδία

Υπόθεση: Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stand, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε έναν κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

Σχόλια: Κλασσική "αμερικανιά" αλλά έχει πλάκα, είναι ανάλαφρη και ιδανική για χαλάρα βράδια ταινιούλας.


5. Οδηγός Αισιοδοξίας / Silver Linings Playbook - Ρομαντική Κομεντί, Κοινωνική




Υπόθεση: O Πάτ επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του μετά απο οκτώ μήνες στο ψυχιατρείο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούρια του ζωή αλλά και να μπορέσει να ξαναπλησιάσει την πρώην γυναίκα του. Η γνωριμία του με την γοητευτική αλλά και προβληματική Τίφανι θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση...

Σχόλια: Αντισυμβατική, καυστική και κυρίως αληθινή ταινία με εκπληκτικές ερμηνείες...Δικαιώνει τον τίτλο της!


6. The Huntsman: Winter's War - Δράση, Περιπέτεια, Φαντασίας 


Υπόθεση: Η δαιμονική βασίλισσα Ραβέννα παρακολουθεί την αδερφή της Φρέγια η οποία πληγώθηκε απο τον έρωτα της και εγκατέλειψε το βασίλειο. Η νεαρή βασίλισσα Φρέγια έχοντας την δυνατότητα να παγώνει τους εχθρούς της έχει έναν στρατό απο πολεμιστές και ζει απομονωμένη στο παλάτι της. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την αδερφή της να απελευθερωθεί απο τα βάθη του μαγικού καθρέφτη που είναι παγιδευμένη και να εκδικηθούν τους δυο επαναστάτες Sara και Eric που κάποτε ήταν οι καλύτεροι πολεμιστές της... Γιατί αψήφησαν τον κυριότερο κανόνα της βασίλισσας του πάγου να έχουν παγωμένη καρδιά και αγαπήθηκαν...

Σχόλια: Πολύ ωραία παραμυθένια ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή,  πανέμορφες ηθοποιούς και εντυπωσιακά κοστούμια.



                                               Καλή προβολή! :)







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.