Header Ads

Τι θα συμβεί αν πίνεις νερό καρύδας για μια εβδομάδα...

Το νερό απο καρύδα έχει αναρίθμητα οφέλη για την υγεία σύμφωνα με ιατρικά sites όπως το iatropedia και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μέσα απο μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας συστημα και απομακρύνει βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού,  ασθένειες και ιούς που προκαλούν κρυολόγημα και μολυσματικές ασθένειες. Αναπληρώνει με υγρά & απαραίτητους ηλεκτρολύτες το σώμα και είναι οτι πιο υγιεινό και φυσικό καθώς έρχεται απευθείας, χωρίς επεξεργασία απο το κέντρο των πράσινων καρύδων απο  επιλεγμένες περιοχές οι οποίες έχουν εγκριθεί απο το εμπορικό δίκαιο.


Ωστόσο έχει πολύ θετική επίδραση και στην ομορφιά για αυτό και το προτιμούν πολλές celebrities, youtubers & bloggers. Πρώτη  η  Gisele Bundchen  σε  συνεντεύξεις τις  δηλώνει οτι  το   καλύτερο βραζιλιάνικο  tip   ομορφιάς   είναι  το  νερό καρύδας.
Δοκίμασα την δράση του αγοράζοντας το απο βιολογικό παντοπωλείο (Βλέπε κάτω εικόνα)
Παρότι η γεύση του δεν είναι και οτι πιο γευστικό μπορείς να δοκιμάσεις, ένιωσα όντως  ευεξία και πως μου έδωσε ενέργεια. Η θετική του επίδραση φαίνεται ακόμα περισσότερο σε βάθος χρόνου αν το εντάξεις στις διατροφικές σου συνήθειες. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου όμορφα ! 
Extra Tip: Μπορείς να το φυλάξεις σε ενα βάζο με καπάκι (τύπου μαρμελάδας) μαζί με κομμένες φράουλες και λεμόνια και να του δώσεις μια φρουτένια πιο ευχάριστη γεύση. Το ιδανικό είναι το πρωί όταν ξυπνάτε και μισή ώρα πριν φάτε σύμφωνα με την διατροφολόγο Liza Manzo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.